Official Site of the All Starts clan.
Witamy wszystkich!
Zauważyliśmy (jojow14,Karmelek, W!ertaraon) w klanie pewne niedociągniecia.
Postanowiliśmy przedstawić sowje zasady. W klanie jest lider - mogą to być jedna lub 2 osoby!Oni mają prawo wszystko zmieniać i konfigurować! W tym przypaku Dawca i L0gi, bo oni płacą za serwer. Wyznaczają oni sobie pomocnika ktory będzie podawał nowe pomysły i udoskonalenia. KLanowicze mają jeden stały level, który zmienia się w przypaku ratingu. Im lepszy gracz tym lepszy level. Np. zwiekszenie ratingu o 1 powoduje następny lvl i ze 2-3 nowe komendy. Tak jak napisał House nie dawać lvl za grę. Do serwera trzeba dodać PB. Klan podzielić na takie jakby grupy. Jedna, która zna się na grze dobrze gra daje się te osoby do poejdynków i sparingów.
Jeszcze jedym powodem jest danie K@rol!nie 998 lvl chociaż dopioero co dołaczyla do klanu. Myślę że ten level został dany z powodu koleżeństwa.
Admini- MAX LVL
POMOCNICY-20LVL
Klanowicze 5 LVL
Zasłużeni Klanowicze (rating -> w zależności ile mają tyle lvl)
normalni gracze 0 lvl
i na serwer powinien być wgrany jak najszybciej PUNKBUSTER
Nasz KLAN (*AS*) także powinien zostać zarejestrowany na et.splatterladder.com skoro mamy być profesjonalistami!
Pozdrawiamy
W!ertaraon, Jojow14 i Karmelek
Ostatnio edytowany przez KarmeleK (2009-12-25 22:19:33)
Grafik
jesli nic z tego nie zostanie zrobione to odchodze z klanu
Ostatnio edytowany przez W!ertaraon (2009-12-25 22:13:12)
Administrator
ymmmm .... bedziemy mieli nowy server zrobimy tak jak tu jest napisane tylko logi dostanie odrazu bana perma
to dobrze jakbyco wiem gdzie L0gi teraz gra bo mialem z nim dzisiaj sparing na slowa ale jego zasrani koledzy mnie zmutowali i zkickowali
/// a kiedy bedzie nowy server ???
Ostatnio edytowany przez Jok3r! (2009-12-27 18:20:19)